Gröna Gredelina

Aleppotvål 40% lagerbärsolja

149 kr

En kallpressad och ekologisk aleppotvål som är gjord på olivolja och lagerbärsolja (40%). Aleppotvål är en vårdande multiprodukt som kan användas till hela kroppen även till babyvård och husdjur. 

Aleppotvålen är så mild att den kan användas av alla även personer med astma, eksem, hudallergier, akne, psoriasis, bakteriell dermatit, herpes och rosacea. Den höga halten av lagerbärsolja gör tvålen intensivt vårdande. Tvålen hjälper till att lugna huden och lagerbärsoljan är både läkande och antibakteriell. Doftar naturligt fräscht av oliv och lagerbärsolja.

Denna aleppotvål med 40% lagerbärsolja passar extra bra som ansiktstvätt för fet och aknebenägen hud samt mycket uppskattad som hårtvål. Tänk på att aleppotvålen har ett högt pH-värde så om du använder tvålen som ansiktstvätt avsluta med ett ansiktsvatten som återställer pH-värdet. Samma gäller om du använder tvålen som schampo, avsluta hårtvätten med något som återställer pH-värdet, antingen genom en surskölj eller med balsam. 

Gröna Gredelinas aleppotvål är handkokt, soltorkad och handskuren. Aleppotvålen är perfekt för dig som är känslig, har eksem eller är extremt torr. Tvålen kommer med ett kraftigt snöre i sisal för praktiskt upphängning.

INCI: Olea europaea (olivolja)*, Laurus nobilis (lagerbärssolja)*, aqua (vatten)

* Ekologiskt certifierad ingrediens