Morocco Medina

Argan Oil 50ml

179 kr

En 100% ekologisk och kallpressad arganolja av bästa kvalitét från Marocko. En naturlig multiprodukt som används till både hud och hårvård. Arganoljan är en av världens mest exklusiva oljor som är rik på vitamin A, E, B1, B2, B6, karoten samt omega 3 och 6. En torr olja som snabbt absorberas in i huden, är antiinflammatorisk och en kraftig antioxidant. Passar alla hudtyper.

Arganoljan mjukgör och återfuktar huden, förbättrar hudens elasticitet samt ger omedelbar lyster. Arganoljan hjälper till att balansera talgproduktionen utan att täppa igen porer, motverkar fet och torr hy. Underbar som skäggolja då den vårdar, reparerar och stärker skägget. Motverkar flagnande och irriterad hud. Som hårolja stärker den håret och reparerar kluvna hårtoppar. Arganoljan kan användas som ansiktsolja, punktbehandling, kroppsolja, skäggolja, badolja, hårolja eller som primer under din foundation. Tänk på att oljan är dryg så endast några få droppar är tillräckligt.

Arganoljan är perfekt att använda i sommar. Använd Arganolja under solskyddsfaktor. Smörj även in kroppen på kvällen. Den håller huden balanserad & förhindrar huden att bli uttorkad. Motverkar pigmentfläckar.  

Arganoljans effekter

- Motverkar att huden blir uttorkad

- Anti-age, motverkar fina linjer och rynkor i ansiktet

- Minskar bristningar, ärrbildning och pigmentfläckar på huden

- Minskar akne och påskyndar läkning av huden

- Vårdar eksem och psoriasis samt stärker hår och naglar

Användning: Glöm alla dag och nattkrämer, arganoljan återfuktar och boostar huden så bra att den kan användas morgon och kväll till hela ansiktet & kroppen. Applicera några få droppar och massera in på rengjort ansikte eller i håret genom att kamma med fingrarna genom längderna men fokusera på hårtopparna. Kan appliceras i både torrt och fuktigt hår. 

Allergiinformation: Om du är nötallergiker rekommenderas att du först testar produkten på handleden för att se om någon reaktion uppstår.

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil* 

* Ekologiskt certifierad ingrediens