Malin i Ratan

Ekotvål Shea & Avokado - ingen tillsatt doft60 kr

Handgjord ekologisk tvål som är berikad med sheasmör och avokadoolja som gör tvålen extra hudvänlig och vårdande för torr hud.  Rekommenderas även till dig med torrt hår och flagig hårbotten. Sheasmöret ger ett krämigt lödder. Inga dofter är tillsatta vilket gör tvålen extra lämplig till dig som är doftkänslig. Tvålen är så mild att den kan användas av både vuxna och barn. Denna tvål är en multiprodukt som passar till hela kroppen. Tvålen fungerar lika bra som schampo, duschkräm, handtvål, ansiktsrengöring och raklödder. 

Användning till håret: Blöt schampokakan och arbeta upp ett lödder i händerna, massera schampokakan i våt hårbotten och arbeta upp ett rikligt lödder. Massera noga och skölj väl. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna hårtvätten med en surskölj eller balsam och skölj av med kallt vatten.

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. För att tvålen ska må bra och räcka längre rekommenderas att växla mellan två tvålar så dom hinner torka upp mellan användningarna.

Ingredienser: Förtvålad svensk kallpressad rapsolja, kokosfett, olivolja, sheasmör, kakaosmör och avokadoolja

INCI: Sodium canolat*, Sodium cocate*, Glycerin, Aqua, Sodium olevate*, Sodium shea butterate*, Sodium cocoa butterate*, Sodium vocadate*

* Ekologiskt certifierad ingrediens