Om oss

Adorabelle.se är webbutiken för dig som älskar skönhet, vill undvika gifter eller bara vill göra ett bra medvetet val. Idag finns ett alldeles för stort utbud av skönhetsprodukter på marknaden vilket gör att många har svårt att välja och många har svårt att välja rätt. Vi tycker att skönhetsprodukter ska vara enkelt, roligt men framförallt inte innehålla gifter och kemikalier bara för att det är billigt och ger bra lönsamhet. Samtidigt ska produkterna vara effektiva och ge det resultat man önskar. Vi vet av erfarenhet att gå från traditionella produkter till naturliga och ekologiska alternativ gör skillnad. Stor skillnad. Genom att handla av oss gör du inte bara ett bra val för dig själv och din kropp utan även för miljön och djuren som lever i den. Vi väljer noga ut både leverantörer, varumärken och produkter så du som kund slipper oroa dig för innehållet. Vi har utformat webbutiken på enklast möjliga vis så du enkelt ska kunna hitta det du söker utan massa krångel.

Jag som driver webbutiken heter Anna. Jag är i grunden Cidesco certifierad hudterapeut med ett stort intresse för hudvård. Jag har valt att fokusera mina samarbeten med mestadels svenska leverantörer och varumärken för att få produkterna så närproducerade som möjligt. Några få leverantörer kan komma att finnas utanför Sveriges gränser men hos oss kan du vara säker på att produkterna aldrig producerats på andra sidan av jordklotet. Till sist men inte minst kommer självklart alla ordrar att paketeras i miljövänligt packmaterial.

I butikens olika kategorier kommer du upptäcka att många produkter upprepar sig och detta beror helt enkelt på att många av produkterna är "multiprodukter". Det betyder att en och samma produkt har flera användningsområden. Dessa produkter gillas extra mycket eftersom det sparar in både i plånboken och på miljön. Ingredienser som aldrig kommer att finnas i webbutiken & som bör undvikas är: sulfater, silikoner, mineraloljor, parabener och uttorkande alkohol. Jag vill erbjuda mina kunder rena produkter som är så allergivänliga som möjligt. Just därför har jag även valt att plocka bort onödiga tillsatsämnen och syntetiska dofter. Alla våra produkter kommer endast i naturella (ingen tillsatt doft) som bara doftar naturligt från ingredienserna eller med doft som endast kommer från växtriket.

Hos oss handlar du tryggt och enkelt hållbara skönhetsprodukter som är miljövänliga & självklart ej testade på djur. Varmt välkomna!

Företagsuppgifter: Adorabelle Sweden, Sissikevägen 1a 30564 Gullbrandstorp I E-postadress: info@adorabelle.se I Momsregistreringsnummer: SE740909462501 I Godkänd för F-skatt