Malin i Ratan

Ekotvål Rasul & Ringblomma - ingen tillsatt doft60 kr

Handgjord ekologisk tvål som kan användas till hela kroppen men är extra bra som schampokaka. Tvålen är berikad med rasullera som rengör håret genom att suga upp fett och ringblommor som vårdar hårbotten. Inga dofter är tillsatta vilket gör tvålen extra lämplig till dig som är doftkänslig. Denna tvål rekommenderas till dig som upplever att andra tvålar tynger ner håret. Tvålen är en multiprodukt som fungerar lika bra som schampo, duschkräm, handtvål, ansiktsrengöring och raklödder. 

Användning till håret: Blöt schampokakan och arbeta upp ett lödder i händerna, massera schampokakan i våt hårbotten och arbeta upp ett rikligt lödder. Massera noga och skölj väl. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna hårtvätten med en surskölj eller balsam och skölj av med kallt vatten. 

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. För att tvålen ska må bra och räcka längre rekommenderas att växla mellan två tvålar så dom hinner torka upp mellan användningarna.

Ingredienser: Förtvålad svensk kallpressad rapsolja, kokosfett, olivolja, ricinolja, kakaosmör, ringblommor blad & örtutdrag, rasullera

INCI: Sodium canolat*, Sodium cocate*, Glycerine, Aqua, Sodium olevate*, Sodium castorate*, Sodium cocoa butterate*, Calendula officinalis flower & oil*, Marrocan lava clay

* Ekologiskt certifierad ingrediens